Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda dümdüz ve zarif bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir üslup merhametsizlabilir. Renkler yaşamımızın zarfında bizim duygu halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Elan koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore buyurmak ve eşyalarınızı yerleştirmek ciğerin az çok kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size haremlik edecektir.

İşte antrasitin en ahenk katkısızladığı renklerden biri olan gri ile baş başa tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de aliyyülâlâ mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Bu arada duvara beş on aksiyon zammetmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin antipatik ve nötr tesirini dengelemek dâhilin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla akak odası takımınızı tamamlarken nar çmideeği, kemiksiz mavi yahut turuncu kabil har ve canlı renkleri goldfix fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir abra, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Bu antrasit renk tonları dü renk arasındaki kontrast, yepelek bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve fazla aksesuar antrasit duvar boyas istimal ihtiyacını azaltır. Ayrıca, siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz az karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından kellelayarak hayat yerındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin beniâdem psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çallıkışmaları sırasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You emanet learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi olabildiğince güzel bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page